RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Готують до реального життя: у Росії дітям влаштували екскурсію до автозаку, фото

У Нижньому Тагілі Російської Федерації вихованців дитячого садка вирішили заздалегідь познайомити з автозаками та зброєю.

Про це повідомляє сайт "Медіазона".

Так, у Росії вихованцям дитсадка та третьокласникам провели "пізнавальну екскурсію": показали автозак, муляжі зброї та армійське екіпірування.

"У Нижньому Тагілі школярам та дитсадківцям влаштували захід із силовиками, які провели армійські конкурси та екскурсію автозаком. Щоб привчені з дитинства були", - прокоментували в телеграм-каналі "Рифми та Панчі".

"З самого дитинства вселяють що насильство це нормально, і це про один із методів", "щоб знали, що буде, якщо у них буде власна думка". "Хороший тамада і конкурси цікаві", - пишуть коментатори, додаючи фотожаби.

Останнім часом у Росії вирішили ще активніше мілітаризувати дітей. Так, в одній із шкіл семикласників змусили проходити тест під назвою "Армія моєї країни" на знання служби в російській армії.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" показував, як в інтернеті яскравими фотографіями порівняли Україну та Росію на прикладі дітей.