RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Путіна заявили про готовність застосувати ядерну зброю

Росія вже місяць веде відкриту війну в Україні, але спецоперація приносить лише величезні втрати і потужну санкційну відповідь західних країн. На цьому тлі уряд країни-агресора дедалі частіше веде ядерну риторику, погрожуючи всьому світу "ядерним попелом". Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв знову заявив про можливість застосування "останнього доводу сучасних правителів".

Про це екс-президент РФ заявив в інтерв'ю російським ЗМІ.

На питання про ймовірність ядерної війни Медведєв відповів, що ніхто не хоче жодної війни, тим більше ядерна війна є загрозою взагалі існування людської цивілізації:

"У цьому сенсі мають рацію ті аналітики, які кажуть, що створення ядерної зброї запобігло величезній кількості конфліктів. Насправді це так. Тому очевидно, що загроза існує завжди. Як колишній верховний головнокомандувач я усвідомлюю її масштаби. Та й усім нашим людям відомо, що метою ядерних засобів поразки країн НАТО є об'єкти на території нашої країни, а наші боєголовки наведені на цілі, які розташовані в Європі та в США. , гірше, ніж, напевно, у 1960-1970 роки. Це поза всяким сумнівом", - заявив Медведєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що НАТО вирішило допомогти Україні захиститися від ядерної чи хімічної атаки з боку агресора.