RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Це спецоперація Британії: Лукашенко видав чергову маячню про події у Бучі

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відрізнився заявою про воєнні злочини в Бучі, вчинені російською окупаційною армією. За його словами, сотні вбитих цивільних громадян - це нібито частина спецоперації Великої Британії.

Про це він заявив під час переговорів з російським диктатором Путіним.

Лукашенко до того ж запевнив, що він може надати так звані "докази" причетності Великобританії до трагедії, яка сталась у Бучі. Потім він уточнив, що ці дані є у розпоряджені ФСБ країни-терориста Росії.

"Це як у Бучі. Ось ми обговорювали цю політику, всі кричать, треба було запровадити черговий пакет, це відомо. Ми сьогодні докладно обговорювали їхню цю спецоперацію, психологічну операцію, яку провели англійці. Якщо вам комусь потрібні адреси, паролі та їх явки, номери автомобілів, які приїхали до Бучі і як це робили - ФСБ Росії може подати ці матеріали. Якщо ні, то ми можемо в цьому плані допомогти", - сказав Лукашенко.

Раніше "Апостроф" показав дотепні фотожаби, які створили користувачі соцмереж, після зустрічі диктаторів Лукашенка та Путіна в день космонавтики.