RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Путіна перекосило на зустрічі з Шойгу: у мережі пояснили його неприродну позу

Російський президент Володимир Путін останнім часом жодного разу не з'явився на публіці в адекватному вигляді. То рука дивним чином проходить крізь предмети, то тіло не ворушиться протягом тривалого часу. На останній зустрічі з міністром Шойгу 12 квітня руки Путіна справді виглядають опухлими, а перед цим ЗМІ публікували матеріали, що його супроводжують лікарі.

Про це повідомляє "Апостроф".

Здоров'я кремлівського диктатора, якому 7 жовтня виповниться 70 років, - одна з найактуальніших тем не тільки для росіян, а й для українців через певні причини, оскільки багато хто, не приховуючи, чекають, що з його відходом у інший світ припиниться цинічна війна. Видання "Проект" провело масштабне розслідування щодо його здоров'я і представило кілька цікавих моментів.

Рак щитовидки та проблеми зі спиною - це далеко не всі проблеми, які переслідують старого вбивцю. Саме з цих причин він може використовувати голограми та двійників у всіх своїх останніх виступах.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося про те, що Путін страждає від порушення мозкової діяльності внаслідок деменції, хвороби Паркінсона або "стероїдної люті", яка виникла через "лікування раку стероїдами".