RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знову голограма? На відео Путіна та Шойгу помітили нові дива

З початку війни в Україні бункерний карлик постійно потрапляє в казусні ситуації. Практичні жодне відео не обійшлося без якихось НП. Це наштовхує на думки про те, що його вже давно не існує, а є тільки натовп двійників або голограма.

Про це повідомляє "Апостроф".

Так, останні відео показують, що російський президент Володимир Путін не лише агресивний та відірваний від реальності, а й має фізичні дивацтва.

Він говорить про чергові нагороди військовим, дає доручення увічнити пам'ять загиблих, але при цьому практично не рухає правою рукою. Нею диктатор буквально вчепився у стільницю. Ліва сторона тіла взагалі нерухома. Крім того, кореспонденти зауважили, що у Путіна на зустрічі з Шойгу голова знову у голограму грала.

Здається, що санкції настільки вдарили по лідеру Росії, але в нього почалися серйозні проблеми із програмним забезпеченням. На злощасному відео зі стюардесами видно, що під час руху рук Путіна картинка на фоні не рухається. Це може свідчити про монтаж відео.

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович у коментарі Апостроф розповів про те, що Путін виглядає дуже смішно та гротескно.