RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Британський розвідник про хворобу Путіна: невиліковна, але є одне але

Колишній британський шпигун, посилаючись на власні джерела, заявив, що російський диктатор Володимир Путін "серйозно хворий"які дисонують.

Про це повідомляє телевізійний канал Sky News.

Крістофер Стіл, який керував російським відділом у МІ-6 у Лондоні у період з 2006 по 2009 рік і працював там у 1990-х роках, сказав, що хвороба Путіна була "елементом" того, що відбувається в Україні.

"Звичайно, з того, що ми чуємо від джерел у Росії та в інших місцях, це те, що Путін, насправді, досить серйозно хворий. Незрозуміло, що саме є цією хворобою - чи є вона невиліковною. Але, звичайно, я думаю, що це частина рівняння", - наголосив шпигун.

За його словами, навіть якщо Путін хворий, комусь ще може бути важко вплинути на підхід глави Кремля, хоча він згоден із санкціями, які зараз застосовуються.

"Загалом дуже мало людей, які готові протистояти чи сперечатися з президентом Путіним... Я думаю, що є дисидентські голоси, голоси, що дисонують, люди, які кажуть йому, що це катастрофічна війна, яка, особливо в економіці, не буде позитивною для РФ, і ми можемо тільки сподіватися, що це призведе до якоїсь зміни політики чи навіть зміни режиму свого часу, але це, звичайно, не даність", - продовжує Крістофер Стіл.

Зазначимо, раніше один з олігархів, які мають тісні зв'язки з Кремлем, озвучив ймовірну хворобу диктатора.