RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Севастополі заявили про удар по штабу Чорноморського флоту: нардеп вказав на цікавий факт

У неділю вранці, 31 липня, країна-агресор заявила про "атаку ЗСУ" на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. В Україні звернули увагу на цікавий момент, який вкотре демонструє нікчемність російських фейків та їх провокацій.

На важливий факт звернув увагу народний депутат Олексій Гончаренко.

Загарбники заявили про те, що внаслідок "атаки України" на штаб Чорноморського флоту на території тимчасово окупованого Криму постраждали п'ятеро людей. Пропагандистські ЗМІ РФ написали про те, що на об'єкт нібито вдарили з використанням безпілотника.

Український депутат Олексій Гончаренко звернув увагу на цікавий факт: парад кораблів до сьогоднішнього "свята" окупанти скасували ще щонайменше десять днів тому.

"Бо навіщо готуватися до того, чого, як вони знають, не станеться. Вся раша схожа на один чорнушний анекдот. Тільки тут трохи інакше. Немає кораблів - немає параду", - написав нардеп.

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук назвав відвертою провокацією заяви пропаганди країни-агресора про причетність ЗСУ до атаки з безпілотника штабу ВМФ РФ у Севастополі. Він наголосив: звільнення всіх міст у Криму відбуватиметься "зовсім по-іншому" і набагато ефективніше.

Зазначимо, РФ веде надзвичайно цинічну війну, не гидуючи дешевими фейками та постійними провокаціями.

Так, 27 червня окупанти заявляли, що їм нібито стало відомо про намір Києва атакувати Криворізьку теплоелектростанцію, а 28 червня завдали кілька ракетних ударів по Дніпру та області, внаслідок чого ракета потрапила на територію Криворізької теплоелектростанції .