RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Хочуть втекти в останній момент: росіяни масово штурмують кордони ЄС

На російсько-естонському кордоні утворилися гігантські автомобільні затори після рішення Таллінна заборонити в'їжджати в країну росіянам із шенгенськими візами. Кордони для мешканців країни-окупантів закриються з 18 серпня.

Відповідні відео з'явилися у телеграм-каналах.

"Залізна завіса" починає опускатися все швидше. Латвія перестала видавати візи росіянам, Естонія обмежила в'їзд і пропонує запровадити аналогічну заборону у всьому Європейському союзі. "Хороші" і "погані" росіяни істерично сприйняли це рішення і масово кинулися до "загниваючої Європи".

Крім того, на телеграм-каналі Олега Шарпа з'явилася інформація про те, що росіяни побігли з Естонії після заборони на в'їзд по шенгену. На естонському сайті із записом в електронну чергу для виїзду з країни повідомляється, що в районі прикордонного переходу Нарва час очікування живої черги становить не менше 22 годин.

Справді, "нравіцца-нє нравіцца", - Європа закривається. Більшість країн більше не хочуть мати нічого спільного з імперськими амбіціями мешканців країни-окупанта та "русскім міром".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що глава ВРУ Руслан Стефанчук яскраво відреагував на системні відмови європейських країн у видачі туристичних віз громадянам Росії .