RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Що сказав Путін у своїй промові на Валдаї: основні тези

Кремлівський диктатор Володимир Путін взяв участь у пленарній сесії ХІХ засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай". У своїй промові він знову говорив про Україну, а також звинуватив "лібералів" та Захід у всіх гріхах Російської Федерації.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на виступ глави Кремля.

Він відзначився черговими дивними заявами. Зокрема, він заявив про те, що Захід блокує "вільний творчий розвиток" інших цивілізацій та нав'язує свій стиль розвитку.

Читайте також: Що Путін сказав про Україну: відео та тези виступу перед головами спецслужб країн СНД

"Все, що з Росії виходить, на думку Заходу - підступи Кремля. Ви на себе подивіться! Не можна все звалювати на Кремль", - заявив він.

"Тепер зовсім дійшли до абсурду, коли будь-яка альтернативна точка зору вважається "загрозою демократії". Ось, все, що не виходить з Росії – це все "підступи Кремля". На себе подивіться! Невже ми всі такі всемогутні? Будь-яка критика на адресу наших опонентів сприймається як "рука Кремля". До чого скотилися! Ну, хоч би мізками поворухнули!", - висловився диктатор.

За його словами, "Захід завжди "грає на поразку": це "розпалювання війни" в Україні, ситуація на Тайвані та знищення газопроводів".

"Нацисти спалювали книги, а на заході зараз скотилися до заборони Достоєвського та Чайковського", - також заявив диктатор, додавши також, що "все розставить на місця".

Раніше ми повідомляли, що в Росії вимальовуються контури прийдешньої громадянської війни.