RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Путін виступав таким Брежнєвим: екс-співробітник розвідки порівняв виступи Байдена та диктатора

Старше покоління, яке все плаче по "совку", було дуже доволі виступом кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив колишній співробітник КДБ СРСР та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов.

Читайте також: 'Мова терориста: головні тези виступу Путіна перед Федеральними Зборами

Він порівняв Брежнєва та Путіна, звернувши увагу на деякі подібності:

"Путін читав за папірцем, і Путін виступав таким Брежнєвим. Старше покоління, яке все плаче по «совку», було дуже досить. Путін підкашлював майже як Брежнєв. А Байден, якого звинувачують, що він такий дідок, що він спить, що взагалі нічого не може зробити, він, навпаки, виглядав дуже бадьорком, і, найголовніше, він сказав промову від серця - видно було, що Байден говорить своїми словами, говорить те, що він думає, Байден звертається до серця людей. свою промову. Він намагається вимовити переконано ту ахінею, яку він несе" , - розповів він.

Жирнов зазначив, що вся ця історія зі зверненням до Федеральних зборів – це "мавпа традиція, яку, до того ж, у Російській Федерації взяли із Заходу".

"І за винятком 2020 року, коли вони змінювали Конституцію, не було жодного звернення до Федеральних зборів, які заслуговують на хоч якийсь інтерес. Тут ми на нього чекали ще й тому, що він його відклав. За Конституцією Російської Федерації, він повинен був вимовити цю промову минулого року, а він її не сказав, і ми, звичайно, чекали – оскільки він її відклав, оскільки він вимовляє її на тиждень річниці початку вогненної стадії війни, яка вже триває дев'ять років, то буде якась супер- промова і якісь новини. Нічого, звичайно, такого не сталося", — прокоментував колишній співробітник КДБ СРСР.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, Путін знову "качає" ядерну тему.