RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Нехай усе буде космічно! Яскраві привітання з Міжнародним днем космонавтики

У всьому світі 12 квітня відзначають Міжнародний день польоту людини в космос у зв'язку з важливим внеском космічної науки та техніки у розвиток людства. Цього ж дня в Україні відзначають день працівників ракетно-космічної галузі, який був встановлений президентським указом у 1997 році.

"Апостроф" зібрав яскраві вітання зі святом.

Читайте також: Марсохід вперше зробив якісні знімки сонячних променів на Марсі

Бажаю, щоб будь-які сузір’я стали досяжною точкою маршруту, а нескінченний космос і найбільш віддалені від Землі галактики підкорилися Вам. З Днем космонавтики!

***

Вітаю з Днем космонавтики! Бажаю подолати надзвукову швидкість, хоч одним оком зазирнути у віддалені куточки нашої галактики і відшукати доброзичливих інопланетян!

***

Будьте мужнім, пристрасним, допитливим, захопленим, фізично і морально готовими вершити подвиги і робити грандіозні кроки для всього людства!

***

З Днем космонавтики від усього свого сердечка поздоровляю! Бажаю незмінно чистого неба і втілення в життя ваших неземних мрій!

***

Відмінного здоров’я, слідування за своєю мрією, нових відкриттів, надійних товаришів і невпинного прагнення бажаю в День Космонавтики!

Нехай твій життєвий шлях буде таким же яскравим, унікальним і незбагненним як зірки. А щастя, радість і любов будуть недосяжно чудовими, як Всесвіт.

***

Бажаю Вам в День космонавтики бути відкритим для всього нового і особливо позаземного! І в жодному разі не забувайте, що істинна десь неподалік!

***

З Днем космонавтики! Нехай ваші бажання завжди відповідають вашим можливостям, виконуються точно і в строк, як космічний політ!

***

Бажаю завжди знаходити свій щасливий орієнтир навіть в безхмарному небі, який обов’язково приведе вас до успіху і слави, як на Землі, так і в безкрайньому космічному просторі!

Як повідомляв "Апостроф", астрономи NASA зробили знімок із "усміхненим" Сонцем і пояснили, чому на світилі можуть виникати різні візерунки.

Вас також може зацікавити:

Ближче до Бога: послання Папи Римського відправлять до космосу

Три планети в один ряд: українці спостерігали незвичайне явище

Більше не спільний космос: Україна розірвала ще одну угоду з Росією