RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

Всі новини

У Німеччині кортеж Орбана потрапив у аварію, один поліцейський загинув

Кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана потрапив в аварію за участю двох поліцейських мотоциклів та автомобіля. Авто врізалося в мотоцикл офіцера поліції, що супроводжував прем’єра. Один поліцейський помер в лікарні, другий отримав серйозні поранення.

Про це повідомляє Bild.

В дорозі до аеропорту, що в Штутгарті, 24 червня трапилася серйозна аварія – кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана втрапив в ДТП з двома поліцейськими мотоциклами та автомобілем. В результаті дорожньо-транспортної пригоди один поліцейський загинув, інший - отримав серйозні поранення.

Видання повідомляє, що аварія трапилася близько 11.15 на площі Альбплац у Штутгарті, коли 69-річна жінка на BMW не помітила обмеження, виставлені для проїзду колони прем'єр-міністра, виїхала за шлагбаум та врізалася в мотоцикл 61-річного офіцера поліції, який супроводжував машину Віктора Орбана.

"Від сили удару поліцейський BMW відкинуло на службовий автомобіль іншого офіцера (27 років), який разом з ним перекрив перехрестя для руху", – повідомляє Bild.

Поліцейський 61 року помер у лікарні, другий – серйозно травмований.

Комісар поліції Маркус Айзенбраун: "Ми глибоко шоковані аварією за участю нашого колеги. Трагічні обставини, пов'язані зі смертю нашого шановного колеги, залишають нас приголомшеними і до глибини душі зачіпають всю поліцію Штутгарта".

Для того, щоб уникнути упередженості, працівники управління поліції іншого міста проводитимуть розслідування цієї ДТП.

Читайте також у "Апостроф", як через ДТП у Кривому Розі постраждали 22 людини.