RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

Всі новини

На польсько-німецькому кордоні затримали українця, що перевозив у багажнику афганців

На польсько-німецькому кордоні затримали українця з посвідкою на проживання в Естонії, який спробував нелегально перевезти до Німеччини вісьмох громадян Афганістану.

Про це інформує німецька поліція.

Зауважується, що вранці в понеділок, 15 липня, спільний патруль польської прикордонної та федеральної поліції запобіг несанкціонованому в'їзду восьми осіб.

Близько 3 години ночі співробітники спільної німецько-польської служби перевірили автомобіль з естонською реєстрацією в прикордонному польському місті Слубіце, що рухався до Німеччини: "Водієм виявився 40-річний громадянин України, який пред'явив український паспорт та посвідку на проживання в Естонії".

Разом з цим у транспортному засобі перебувало ще вісім чоловіків, четверо на задньому сидінні і четверо в багажнику. Жоден з громадян Афганістану віком від 19 до 52 років не міг показати документи, що дозволяли б їм перебувати в Німеччині.

"Польська прикордонна поліція тимчасово заарештувала підозрюваного у незаконному перевезенні та взяла під варту вісьмох нелегалів", – повідомляє німецька поліція. Подальше розслідування у справі взяла на себе польська влада.