RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Скажений пес у Пентагоні: у РФ бурхливо відреагували на новий неприємний сюрприз Трампа Путіну

Відставний генерал морської піхоти Джеймс Маттіс, який також відомий під прізвиськом "скажений пес", розглядається новообраним президентом США Дональдом Трампом в якості основної кандидатури на пост глави Пентагону.

Про це повідомляє американський телеканал CNN, передає newsader.com.

Генерал Джеймс Маттіс неодноразово висловлювався про необхідність більш активної військової підтримки союзників США в конфліктах у Сирії та Україні.

Ця новина викликала жваву реакцію з боку російської громадськості в соціальних мережах.

Російський журналіст Олександр Сотник на своїй сторінці в Facebook прокоментував дану новину наступним чином: "Будете сміятися, але Трамп продовжує розширювати набір колючо-ріжучих предметів для путінської спини".

"Главою Пентагону стане пекельна машина по демократизації. Афганістан, Ірак, "Шок і трепет". Виграв кривавий бій під Ель-Фаллуджі. Вважає Росію осередком нестабільності і загрозою НАТО. Любить читати книжки", - написав у соціальній мережі Facebook російський опозиціонер Костянтин Боровий.

Як повідомляв "Апостроф", раніше звістку про можливе призначення генерала Матісса главою Пентагону активно обговорювали українські журналісти.