RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

​Обама і Трамп посперечалися, хто з них переміг би на президентських виборах

Президент США Барак Обама висловив упевненість в тому, що він правильно бачить розвиток країни.

Про це Обама сказав в інтерв'ю Девіду Аксельроду, передає "Голос Америки".

Президент США також заявив, що якби він взяв участь у виборах президента США в третій раз, то переміг би Дональда Трампа.

Обама вважає, що якщо б він отримав можливість організувати передвиборчу кампанію, то мобілізував б більшість американців, щоб його підтримали.

Разом з тим американський лідер зазначив, що Хілларі Клінтон, яка брала участь у виборах президента США від демократів, "прекрасно виступала в дуже жорстких умовах". Але Обама вважає, що її кампанії не вистачало напору.

У свою чергу новообраний президент США Дональд Трамп прокоментував слова Обами про перемогу на виборах у своєму Twitter.

Трамп заявив, що Обама б не переміг його. Республіканець нагадав, що піддавав критиці нинішнього президента США: за скорочення робочих місць, боротьбу з IДIЛ і систему медстрахування. Трамп вважає, що з-за всього того Обама не зміг би перемогти.

Як повідомляв "Апостроф", на голосуваннi колегії вибірників, яке остаточно вирішував, хто буде президентом США, Трамп отримав 304 голоси, а його суперниця Клінтон — 227.