RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Трамп розкритикував стан ВМС США

Американський флот знаходиться на даний час у тій же точці, в якій він перебував під час Першої Світової війни, заявив президент США Дональд Трамп, виступаючи на базі американських ВПС "Макдім" у штаті Флорида, передає прес-служба Білого дому.

"Наш флот знаходиться в такій самій найнижчій точці, як і під час Першої Світової світової війни. Це було дуже давно. Цього більше не повториться, хлопці", - пообіцяв Трамп. Однак він не уточнив, за якими критеріями була проведена ця оцінка стану флоту.

Президент США також нагадав про свою колишню оцінку флоту, коли він охарактеризував його як "виснажений" і пообіцяв, що в майбутньому все військовослужбовці матимуть все необхідне обладнання, інструменти, ресурси та витратні матеріали для виконання поставлених перед ними завдань.

У той же час Трамп відзначив, що не буде витрачати гроші платників податків даремно і навів приклад того, як він зекономив $ 700 млн бюджетних коштів на програмі переозброєння авіації літаками F-35.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп назвав Іран "терористичною державою номер один" і пообіцяв боротися з ним.