RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Особистий фотограф Обами затроллив Трампа: опубліковано фото

Американський фотожурналіст Піт Сауза, який під час правління Барака Обами був офіційним фотографом Білого дому, на своїй сторінці в Instagram витончено тролить нинішнього президента США Дональда Трампа.

Про це пише Bird in Flight.

Соуза, незважаючи на те, що перестав бути особистим фотографом Обами, публікує в своєму Instagram архівні фотографії колишнього президента США, причому робить це так, щоб продемонструвати своє ставлення до Трампа.

Наприклад, у відповідь на відоме фото, де Трамп зображений в оточенні помічників-чоловіків, фотограф опублікував знімок, на якому Обама спілкується зі своїми помічницями.

У відповідь на указ Трампа, який посилює імміграційну політику, Соуза виклав фото, де Обама спілкується з юною мусульманкою.

А коли мексиканський президент Енріке Пенья Ньєто відмовився їхати на зустріч з Трампом, фотограф опублікував знімок, де Обама спілкується з головою Мексики, попиваючи текілу.

Завдяки такому тонкому троллингу кількість читачiв Instagram фотографа за останній час виросла майже в три рази, зараз їх вже понад 800 тисяч.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі стало популярним відео, де Обама відпочиває на Гаваях.