RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У США розповіли про найбільшу проблему Путіна

Американський політолог, директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт розповів про ставлення в США до найважливіших проблем сучасної політики, а також поділився думкою про найближчі дії Вашингтона.

Про це повідомляє портал "Обозреватель".

Смарт обговорив багато проблем, в тому числі відносини США з Росією та Україною. Торкаючись проблеми Донбасу і Криму, політолог підкреслив, що ніхто з американських політиків не пішов би на визнання окупованих регіонів України частиною РФ.

Смарт запевнив, що позиція США щодо російсько-українського конфлікту залишається незмінною і ніяких альтернативних планів не існує.

Також Смарт поділився думкою про нинішній стан Росії і подальшу долю режиму Путіна. За словами Смарта, в США розвідані величезні запаси нафти і найближчим часом почнеться її видобуток і експорт, що значно знизить ціни на світових ринках енергоносіїв. Саме це, переконаний американський політолог, є найбільшою проблемою для Путіна. Чим гірше буде ставати позиція Росії на ринку нафти і газу, тим більше погіршиться рівень життя російського населення і коли закономірне невдоволення народу досягне межі - це створить грунт для зміни правлячого режиму.

Раніше "Апостроф" повідомляв про висловлення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, який припустив, яким чином можно швидко завдати поразки Росії.