RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Екс-радника Трампа викрили у зв'язку з російською студенткою - WSJ

Колишній радник з національної безпеки Майкл Флінн не повідомив Пентагон про про свої контакти з російською студенткою, коли займав посаду директора Розвідувального управління Міноборони США. Про це повідомляє газета The Wall Street Journal з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією.

Йдеться про Кембриджській семінар з розвідки (Cambridge Intelligence Seminar), що проходив у лютому 2014 року, де зібралися колишні співробітники розвідки. Там, як повідомляє газета, Флінн спілкувався з громадянкою РФ і Великобританії Світланою Лоховою, яка на той момент була студенткою і вивчала історію російської розвідки.

Джерела видання стверджують, що Флінн не повідомив співробітників служби безпеки Пентагону про що відбулася бесіді між ним і Лоховою. Будучи директором Розвідувального управління Міноборони США Флінн мав проінформувати представників Пентагону про свої контакти з представниками зарубіжних країн, особливо з таких ворожих країн як Росія.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили про отримання Флінном близько 70 тисяч доларів від трьох російських компаній, в тому числі і від пропагандистського телеканалу Russia Today.