RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Трамп розповів про бізнес найближчого оточення Хілларі Клінтон у Росії

Президент США Дональд Трамп звинуватив свою колишню суперницю по президентських перегонах Хілларі Клінтон і її прихильників в зв'язках з Росією. Про це американський лідер заявив в інтерв'ю телеканалу CBS.

Журналіст звернувся до Трампа з проханням прокоментувати розслідування можливого втручання Росії у вибори президента США. Трамп заявив, що вважає цю інформацію "фальшивою". Крім того, він зазначив, що його суперниця Хілларі Клінтон також має зв'язки з Росією, які, тим не менш, не отримали такої пильної уваги ЗМІ.

"Є Подеста (глава виборчого комітету Клінтон. - Ред.), Який, як я розумію, разом з братом володіє компанією в Росії. Чоловік Клінтон робив виступи в Росії. Хілларі укладала уранову угоду з Росією", - розповів Трамп.

За його словами, розслідування цих зв'язків ФБР заважають прихильники Клінтон.

Відзначимо, що 27 квітня Пентагон почав розслідування у зв'язку з виступами екс-радника Трампа Майкла Флінна на заходах, організованих російськими компаніями, серед яких телеканал RT і "Лабораторія Касперського". У Білому домі визнали це розслідування допустимим, в разі якщо буде з'ясовано, що Флін якимось чином допустив порушення.

Нагадаємо, раніше на сайті Білого дому з'явився список досягнень, якими може похвалитися президент США Дональд Трамп після 100 днів перебування на цій посаді. Ізоляція Росії там названа одним з головних досягнень.