RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Кремль поглинає Білий дім: журнал Time відзначився цікавою обкладинкою

Американський журнал Time на своїй обкладинці опублікував поглинання Білого дому собором Василя Блаженного, який знаходиться в Москві поряд з Кремлем і є одним із символів Росії.

У статті, якій присвячена дана обкладинка, йдеться про вплив РФ на політичні процеси в США за допомогою інтернет-простору. Зокрема, згадується злом серверів Демократичної партії США напередодні американських президентських виборів.

Крім цього, нещодавно Росія через Twitter розповсюдила шкідливу програму серед більше 10 тисяч співробітників Пентагону, отримавши контроль над телефонами, комп'ютерами і акаунтами у соцмережі цих людей.

Видання зазначає, що РФ може досягти того, чого не вдавалося СРСР під час "холодної війни" – впливати на хід подій в США, маніпулюючи громадською думкою.

Метою Росії, говорить один зі співробітників розвідки США, є "взяти вас на приціл і дізнатися, що вам подобається, що ви клікаєте, чому ви симпатизуєте або не симпатизуєте".

Як повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп відреагував на заяву про нібито передачу їм секретної інформації главі МЗС РФ Сергію Лаврову.