RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Обіцяли компромат: у Трампа пояснили причину зустрічі з представниками РФ

Син президента США Дональд Трамп-молодший заявив, що зустрічався з російським адвокатом Наталією Весельницькою, яка має зв'язок з Кремлем, оскільки вона обіцяла передати компромат на Хілларі Клінтон – тодішнього конкурента Дональда Трампа на президентських виборах.

Про це пише видання The New York Times з посиланням на трьох джерел у Білому домі.

Зазначена зустріч пройшла 9 червня 2016 року в Trump Tower, через два тижні після того, як Дональд Трамп офіційно став кандидатом на пост президента США від Республіканської партії. Дана зустріч є першим публічним доказом того, що деякі люди з оточення Трампа прагнули заручитися підтримкою Росії на президентських виборах.

"Жінка заявила, що у неї є інформація, що люди, пов'язані з Росією, фінансували Демократичний національний комітет і підтримували пані Клінтон. Її заяви були розпливчастими, двозначними і не мали ніякого сенсу. Ніякі подробиці або супутня інформація не були надані або навіть запропоновані. Швидко стало зрозуміло, що у неї немає значимої інформації", - говорить Трамп-молодший.

У свою чергу, сама Весельницька заперечує, що під час зустрічі в Trump Tower обговорювалися питання передвиборчої кампанії.

Як повідомляв "Апостроф", в Білому домі заявили, що Трамп не повіримо словами Путіна про невтручання Росії в американські вибори.