RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

ин Трампа зробив нову заяву щодо співпраці з РФ проти Клінтон

Син президента США Дональд Трамп-молодший заявив, що зустріч з російським адвокатом Наталією Весельницькою, яка могла б надати йому під час передвиборчої кампанії компромат на суперницю його батька в президентських перегонах у США Хілларі Клінтон, була "марною тратою часу".

Про це він розповів в інтерв'ю Fox News.

"Ця зустріч була буквально простою 20-хвилинною втратою часу", - заявив він, додавши, що переговори з Весельницькою він вважає "ганебними".

"Я б навіть не згадав [про них], якби ви не нагадали і не стали копатися в цій нісенітниці", - зауважив син політика, пояснивши, проте, що якби він заздалегідь знав, чим може закінчитися ця історія, він, "ймовірно, зробив би по-іншому ".

У свою чергу російський адвокат Наталія Весельницька розповіла, що син Дональда Трампа задав їй лише одне питання під час зустрічі в червні 2016 року.

Так, Трампа-молодшого цікавило, чи є у Весельніцкая документи, що підтверджують фінансування Національного комітету Демократичної партії США з сумнівних джерел ..

У той же час власник Crocus Group Арас Агаларов назвав "вигадками" інформацію про те, що у нього був компромат на Хілларі Клінтон, повідомляє Business FM.

"Я думаю, це якісь вигадки. Це я не знаю, хто вигадує. При чому тут Хілларі Клінтон? Я не знаю. Я і Роба Голдстоуна толком не знаю", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп-молодший оприлюднив листування з PR-спеціалістом Робом Голдстоуном з приводу зустрічі з російським адвокатом Наталією Весельницькою, яка могла б надати компрометуючу інформацію про Гілларі Клінтон під час передвиборної кампанії у США.