RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стали відомі подробиці про терміни введення США нових санкцій проти РФ

Палата представників Конгресу США готова проголосувати на наступному тижні за законопроект, що передбачає введення нових антиросійських санкцій.

Про це повідомляє російське агентство ТАСС з посиланням на джерело в Конгресі.

"Я очікую, що ми приймемо законопроект з санкціями проти Росії наступного тижня. Чекайте вістей", - сказав він.

Відзначається, що мова йде про законопроект про посилення тиску на Іран, в який включено поправку про значне посилення і розширення санкцій відносно Росії. В середині липня його ухвалив Сенат, але в даний момент обговорення документа зайшло в глухий кут у зв'язку з процедурними проблемами.

Законопроект, зокрема, передбачає закріплення на законодавчому рівні санкцій, введених в минулі роки в зв'язку з війною на Донбасі і анексією Криму. Запропонована поправка також торкнеться санкцій відносно громадян РФ, підозрюваних США в кібератаках. У разі прийняття законопроекту Палатою представників і підписання його Дональдом Трампом, конкретно ці санкції можна буде скасувати тільки за допомогою прийняття іншого закону. Адміністрація США по своїй волі цього зробити не зможе.

Як повідомляв "Апостроф", Україна передала представникам Європейського Союзу відомості про те, як Росія обходить санкції через деякі європейські країни.