RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Трамп прийняв жорстке рішення щодо експертних рад при Білому домі

Президент США Дональд Трамп розпустив президентський Форум зі стратегії і політики і консультативну Раду з питань промислового виробництва при Білому домі.

Про це американський лідер повідомив в своєму Twitter.

"Замість того, щоб натиснути на представників бізнесу в Раді з питань промислового виробництва і в Форумі по стратегії і політиці, я припиняю роботу обох структур. Спасибі всім!" - написав президент США.

Відзначимо, раніше генеральний директор компанії Intel Брайан Крзаніч, головний виконавчий директор фармацевтичної компанії Merck & Co Кеннет Фрейзер і генеральний директор марки одягу Under Armour Кевін Планк вийшли з консультаційної ради промисловців при Білому домі.

Своє рішення вони пояснили недостатньо різкою риторикою Трампом подій у Шарлотсвіллі, де у результаті зіткнень загинула одна людина.

Нагадаємо, раніше було опубліковано відео сутичок під час акцій протесту у Шарлотсвіллі, де так звані "білі націоналісти" протестували проти знесення пам'ятника генералу військ Конфедерації Роберту Едварду Лі, який виступав за збереження рабовласницького ладу.