RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Reuters дізналося про підготовку США нових санкцій проти Росії

Адміністрація президента США Дональда Трампа розглядає можливість введення нових санкцій проти Росії за її втручання в американські вибори і торішню велику кібератаку вірусом NotPetya.

Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на трьох високопоставлених посадових осіб США.

Американські чиновники відзначають, що на даний момент процес впровадження нових санкцій відносно РФ йде повільно з юридичних причин і не може бути прискорений у відповідь на критику з боку ЗМІ.

Однак чиновники не стали говорити ні про час введення нових санкцій ні про їх зміст. Вони лише відзначили, що деякі санкції вже були введені відносно двох юридичних осіб РФ, які фігурували в 37-сторінковому обвинувальному акті спецпрокурора США Роберта Мюллера щодо втручання Росії в американські вибори - Concord Catering і Concord Management and Consulting. Дані компанії, які належать російському олігарху Євгену Пригожину, контролювали "Агентство інтернет-досліджень", яке координувало російське втручання.

"Процес санкцій тривалий; це важко; але, коли є докази, і ми готові, ми продовжимо санкції", - сказав один з американських чиновників.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно про нові санкції проти РФ говорив і держсекретар США Рекс Тіллерсон.