RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

300 років в'язниці: стало відомо, яке покарання загрожує Манафорту в США

Колишній політтехнолог Віктора Януковича і глава виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт може бути засуджений до довічного ув'язнення в США.

Про це повідомляє CNN, з посиланням на заяву федерального судді Томаса Елліса, який минулого тижня помістив Манафорта під домашній арешт.

"Якщо брати до уваги природу звинувачень проти відповідача і безперечний вантаж доказів проти нього, відповідач стикається з дуже реальною перспективою провести залишок життя у в'язниці", - говорить суддя.

Манафорт, на даний момент, звинувачується за двома різними справах в різних судах, і по обом поміщений під домашній арешт.

У суді Вірджинії колишній політтехнолог звинувачується в ухиленні від податків (можливі 8 років в'язниці) і 9 випадках фінансового шахрайства (кожен по 30 років максимум, всього 270 років в'язниці). У суді Вашингтона він може отримати від 15 до 20 років, за звинуваченнями в п'яти випадках незаконних змов і порушеннях, пов'язаних із закордонним лобізмом.

Нагадаємо, після останнього засідання суду над Полом Манафортом, один з протестуючих американців кинув в нього російський прапор і обізвав зрадником.