RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В США намагалися підірвати Клінтон, Обаму і Білий дім: всі деталі

Біля будинку екс-президента США Білла Клінтона та його дружини, колишнього державного секретаря і кандидата в президенти США, Хілларі Клінтон в передмісті Нью-Йорка виявили бомбу.

Про це повідомляють американські медіа.

"Підозрілий пакет був знайдений у поштовій скриньці", - зазначається у повідомленні.

Напередодні аналогічний пакет знайшли у будинку американського фінансиста Джорджа Сороса, який частково фінансував президентську кампанію Клінтон.

Посилку з бомбою виявив один із працівників резиденції Сороса. Він відніс вибуховий пристрій на безпечну відстань і викликав поліцію. Самого Сороса в той момент не було вдома.

Американські ЗМІ також повідомляють, що ще один підозрілий пакет був відправлений екс-президенту США Бараку Обамі, але посилка була перехоплена секретною службою в Вашингтоні, як і бомба, спрямована в Білий дім.

Крім того, повідомляється, що будівля Time Warner Center в Нью-Йорку, в якому знаходиться офіс телеканалу CNN, евакуювали через підозрілий предмет.

Оновлено 20:30

Згодом стало відомо, що підозрілу посилку прислали також в офіс конгресмена-демократа Деббі Вассерман Шульц у Флориді. При цьому посилка чомусь призначалася колишньому генпрокурору США Еріку Холдеру.

Ще одна підозріла посилка була виявлена в Сан-Дієго. Її доставили в будівлю, де знаходиться офіс сенатора Камали Харріс, а також редакція газети San Diego Union-Tribune.

Також підозрілу посилку доставили в офіс губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернігові у групи, яка звинувачується в провокаціях з метою дискредитації України на міжнародній арені, виявили гранати і вибухівку.