RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Масове вбивство в Каліфорнії: нові фото, відео і останні дані про загиблих

Стрілянина сталася в ніч на 8 листопада в штаті Каліфорнія (США), говорять про 12 загиблих. Очевидці описали подію.

Про це повідомляє Los Angeles Times.

Свідки кривавої розправи розповіли, як все відбувалося і описали зовнішність зловмисника.

"Він кинув кілька димових шашок, а потім увійшов і почав стріляти. Я тоді був біля входу, розмовляв з вітчимом. Упав на підлогу, побачив, що охоронець мертвий. Хоча не можу точно сказати, але він лежав біля входу. А людина йшла всередину і стріляв. Я схопив стілець і розбив ним вікно, щоб вибратися і допомогти іншим. на ньому були захисні окуляри, ще борода, він був схожий на вихідця з Близького Сходу", - розповів один з очевидців.

Також розповів про інцидент і інший очевидець.

"Я був прямо біля входу, коли почулися постріли і повалив якийсь дим. І після перших пострілів я зрозумів, що це по-справжньому. А мій син говорив, що це жарт. Ми впали на підлогу, який стріляв почав проходити всередину. Він став стріляти в людей, вистрілив в касира - зовсім молоду дівчину. Він просто мовчки нас розстрілював", - розповів свідок.

За даними "Інтерфакс", нападник зробив близько 30 пострілів. Поранено близько 10 осіб, а також 12 ще загинули. Але за деякими даними, кількість жертв зросла до 13.

Фото - Los Angeles Times

Як повідомляв "Апостроф", 4 листопада невідомий влаштував стрілянину посеред вулиці в Києві, неподалік від дитячої поліклініці. А 3 листопада неподалік від Гетеборга (Швеція) відбулася масова перестрілка, в результаті якої семеро людей отримали поранення і 12 осіб затримали.