RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Бразилії дівчина-боєць жорстоко покарала озброєного грабіжника: фото

У Бразилії (місто Ріо) дівчина-боєць абсолютного бійцівського чемпіонату UFC Поліана Віана знешкодила і затримала невдалого грабіжника, який намагався відібрати у неї телефон.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

При цьому спортсменці вдалося утримати грабіжника до прибуття наряду поліції.

"Поки я чекала таксі, до мене підсів чоловік. Запитав, котра година. Я відповіла йому, але він не поспішав йти. Коли я прибирала телефон, він сказав: "Давай мені телефон. Не чини опір, оскільки я озброєний". Потім він поклав руку на пістолет, але я бачила, що вона занадто розслаблена. В цей момент я подумала, що навіть якщо це реальний пістолет, то у нього не буде часу його дістати. Тому я завдала два удару руками і один ногою, він впав, і я зловила його на задушливий прийом. Потім посадила його туди, де він сидів, і сказала, що тепер ми будемо чекати поліцію", - зраджує видання.

Відзначається, що після затримання грабіжника спочатку доставили в лікарню, а вже потім в поліцейську дільницю. Дівчина написала на зловмисника заяву, після чого з'ясувалося, що він тільки недавно вийшов з в'язниці.

27-річна Віана (10 перемог, 2 поразки у професійній кар'єрі) останній бій провела в серпні 2018-го, коли програла рішенням суддів американці Джей Джей Олдріч.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу розвеселило відео невдалого пограбування в США.