RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Загострення в Венесуелі: з'явилися нові відео

Режим Ніколаса Мадуро приступив до придушення повстання групи військових країни, які прийняли рішення перейти на бік лідера опозиції Венесуели Хуана Гуайдо.

Про це повідомив у себе в Twitter-акаунті міністр комунікацій та інформації при Мадуро Хорхе Родрігес.

"Ми інформуємо народ Венесуели, що в даний час ми знешкоджує невелику групу військових-зрадників, які розмістилися на транспортній розв'язці Альтаміра, щоб вчинити державний переворот, спрямований проти конституції і світу в республіці", - написав він.

З відео, які були викладені в мережу, стає зрозуміло, що мова йде про зіткнення поблизу авіабази "Ла-Карлота", яку нещодавно відвідував Гуайдо із закликами до армії перейти на бік опозиції.

Ряд латиноамериканських ЗМІ повідомляє, що в Венесуелі спостерігаються проблеми з доступом до Twitter, Facebook і інших ресурсів. Відзначається, що рішення про обмеження доступу до них прийняв місцевий провайдер.

Свідки з місця подій стверджують, що гвардійці, що перейшли на сторону Гуайдо, отримали перевагу в протистоянні і почали роззброювати своїх опонентів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше лідер опозиції Венесуели Хуан Гуайдо повідомив про початок "фінальної фази" повалення чинного президента країни Ніколаса Мадуро.