RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Коронавірус дістався до оточення Трампа: в Білому домі розкрили деталі

Військовослужбовець ВМС США, який служить одним з особистих помічників президента Дональда Трампа, заразився смертельним коронавірусом.

Про це повідомляє CNN, вказавши, що дану інформацію підтвердили в Білому домі.

"Медична служба Білого дому поінформувала, що американський військовослужбовець, який працює в кампусі Білого дому, дав позитивний результат на коронавірус", - заявив заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі.

За його словами, після цього випадку Трампа і віце-президента Майка Пенса перевірили на коронавірус, аналізи показали негативний результат.

За інформацією джерел видання в Білому домі, Трамп засмутився, коли йому повідомили, що у одного з обслуговуючого персоналу виявили COVID-19. Співрозмовник повідомив, що у нього з'явилися симптоми коронавірусу в середу вранці, 6 травня.

Відзначають, що Дональд Трамп, Майк Пенс і старші співробітники Білого дому, які регулярно контактують з ними, проходять тестування на коронавірус щотижня.

У США коронавірусом заражено більше 1,2 млн осіб. За весь час пандемії від хвороби померли понад 73 тисяч людей.

Як повідомляв "Апостроф", секретні служби США прийшли до висновку, що влада Китаю приховували спалах коронавірусу в країні з корисливою метою.