RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Дівчина вдарила в око акулу, що напала на неї - і це врятувало їй життя

На пляжі Сан-Онофріо в Південній Каліфорнії на жінку напала акула, але вона зуміла врятуватися самостійно, отримавши лише травму ноги.

Про це пише The Mirror.

Постраждала - Ліанн Еріксон розповіла журналістам, що вирушила на пляж зі своїм нареченим.

Фото: The Mirror

Фото: The Mirror

Вона відправилася плавати, поки він займався серфінгом. Трохи пізніше Ліанн відчула, що її схопили за ногу і тягнуть у воду.

Жінка зуміла розглянути акулу, яка міцно тримала її за стегно зубами і прийняла рішення відбиватися. Вона вдарила морського хижака з усієї сили в око.

"Як тільки вона схопила мене за ногу, я зрозуміла, що це було ... Моя рука потрапила їй в око, я встромила її так далеко, як тільки могла. Мені здавалося, що я занурюю руку в чашку з желе ... Акула випустила мене, і я попливла на поверхню", - розповідає потерпіла.

Молодий чоловік Ліанн доставив її на берег на своїй дошці, звідти її відправили в лікарню на вертольоті. Жінка втратила велику кількість крові під час боротьби з акулою. З моменту госпіталізації вона перенесла вісім операцій і кілька переливань крові, їй доведеться заново навчитися ходити через сильну травму ноги.

Фото: The Mirror

Фото: The Mirror

Експерти в коментарі для журналістів відзначили, що останнім часом напади акул почастішали - це пов'язано із загальним підвищенням температури океану, внаслідок чого деякі тварини залишають тепліші берега. Зокрема, Ліанн акула могла прийняти за морського лева, які в Каліфорнії зустрічаються досить рідко і є охоронюваним видом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Англії сталася трагедія з жінкою, яка намагалася врятувати свою собаку з водойми.