RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

З'явилися важливі подробиці про стан Трампа

Медики повідомили важливі подробиці про стан здоров'я президента США Дональда Трампа, який захворів коронавірусом.

Про це повідомляє CNN.

З тих пір, як в п'ятницю, 2 жовтня, Трамп оголосив про свою хворобу у нього були часті "злети і падіння".

"Пізно вранці в п'ятницю у президента піднялася висока температура. Йому дали кисень. І приблизно через хвилину після вживання всього двох літрів його рівень насичення знову перевищив 95%", - сказав лікар Білого дому доктор Шон Конлі.

В суботу у Трампа стався другий епізод падіння рівня кисню. Лікарі вирішили дати йому кортикостероїдний препарат дексаметазон, який, як було показано, допомагає пацієнтам з Covid-19 і зазвичай призначається пацієнтам, які отримують додатковий кисень або вентиляцію.

Станом на неділю близько полудня Трамп почувається добре.

"Він був на ногах. Наш план на сьогодні - змусити його їсти і пити, як можна частіше вставати з ліжка, щоб бути мобільним. І якщо він продовжить виглядати і почуватись так само добре, як сьогодні, ми сподіваємося, що ми зможемо запланувати виписку вже завтра в Білий дім, де він зможе продовжити свій курс лікування", - розповів доктор Брайан Гарібальді.

Як повідомляв "Апостроф", лікарі президента США Дональда Трампа, який заразився коронавірусом, заявили, що найближчі 48 години будуть для нього критично важливими .