RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Підліток розбив рідкісний суперкар батька-мільярдера - коштує понад 3 млн доларів: фото і відео

Син мільярдера з Техасу, 17-річний Гейдж Гіллеан, днями потрапив в аварію на гіперкарі вартістю 3,4 мільйона доларів. Хлопець отримав легкі травми, а уламки машини розлетілися по дорозі.

Про це повідомляє Daily Mail.

Його батько, Тім Гілліан, є засновником приватної інвестиційної компанії Cross Equities в Далласі і володіє цілим парком висококласних автомобілів.

За словами підлітка, він втратив контроль над автомобілем через низький тиск в шинах і врізався в дерево. Після аварії він опублікував в Instagram фото з лівою рукою на перев'язі.

"Лайно трапляється. Слава Богу за другий шанс в житті. Аварія могла призвести до серйозних травм або навіть смерті", - написав хлопець в історії Instagram.

Він розповів також, що їхав середньою смугою, коли відчув, що задня права шина спустила, і він почав втрачати контроль над автомобілем.

"Я втратив контроль. Ми врізалися в бордюр, відірвалися від землі і влетіли в дерево. Двері відлетіли, коли ми врізалися в нього. Чесно кажучи, це була найстрашніша річ в моєму житті", - розповів він.

Він додав, що батько був засмучений тим, що сталося.

"Очевидно, він дуже засмучений. Але я нічого не міг контролювати. Машину можна замінити, мене не можна замінити", - говорить підліток.

На кадрах з місця події, опублікованих в соціальних мережах, видно, як уламки колись достойного виставкового залу автомобіля були розкидані на дорозі після аварії.

Спрацювали подушки безпеки автомобіля, і велика частина кузова автомобіля була розірвана на частини. Двері і, щонайменше одне з передніх коліс були відірвані.

Як повідомляв "Апостроф", 13 серпня, в Ставропольському краї (Росія) підліток на величезній швидкості на смерть збив 15-річну дівчинку, нещодавно перемогла рак.