RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Потрібно покінчити з цим": Байден назвав свої головні завдання на посаді президента США

Джо Байден, який з великим відривом лідирує у виборчих перегонах за пост президента в США, заявив, що за перші 100 днів перебування в Білому домі планує спростити отримання американського громадянства для мігрантів, скасувати укази Дональда Трампа про захист навколишнього середовища і здійснити кроки для мінімізації наслідків пандемії COVID-19 в окремих штатах.

Про це він заявив в інтерв'ю NBC.

"Я направлю в Сенат законопроект про імміграцію, який дозволить отримати громадянство більш ніж 11 млн незареєстрованим людям в Америці ... Маю намір покінчити з деякими, думаю, дуже шкідливими указами, які значно вплинули на погіршення клімату і зробили нас менш здоровими", - зазначив він.

Також він пообіцяв "негайну допомогу" штатам США, які найсильніше постраждали від пандемії.

"Це більше, ніж просто фінансова криза, це криза, яка викликає реальний психічний стрес у мільйонів людей", - сказав він.

Також Джо Байден запевнив, що не планує ініціювати розслідування проти Дональда Трампа.

"Я не буду робити те, що робить цей президент, і використовувати Міністерство юстиції як інструмент. Потрібно покінчити з цим", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава Управління загальних служб США Емілі Мерфі підписала документи про готовність адміністрації Дональда Трампа почати процес передачі влади команді Джо Байдена. При цьому сам Трамп заявив, що Управління свідомо маніпулює, щоб перешкодити йому оскаржити результат виборів.