RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Кричав, щоб його вбили: в США чоловік влаштував перестрілку з поліцією біля собору, відео

В Нью-Йорку поліція застрелила чоловіка, який відкрив вогонь з вогнепальної зброї біля собору Святого Іоанна Богослова в Нью-Йорку відразу після виступу хору на відкритому повітрі.

Про це повідомляє видання The Guardian.

Озброєний чоловік з'явився на сходах собору і з криками "Убий мене" і "Застрели мене" вистрілив з пістолета, намагаючись поцілити в присутніх, які в паніці тікали за прикриття. За попередніми даними, ніхто з поліцейських і цивільних не постраждав.

Нападник був одягнений у чорне зимове пальто, білу шапку в бейсбольному стилі та маску для обличчя, прикрашену прапором Домініканської Республіки. Він стояв на східцях, тримаючи по пістолету в кожній руці.

Поліцейські поранили чоловіка, його доставили в місцеву лікарню, де він згодом помер. Шеф міської поліції Дермот Ші повідомив, що правоохоронці виявили в сумці нападника повну банку бензину, кілька ножів, Біблію і два автоматичних пістолети.

Момент перестрілки невідомого з поліцейськими біля кафедрального собору Іоанна Богослова в Нью-Йорку потрапив на відео.

Як повідомляв "Апостроф", 12 грудня в Києві водій Volkswagen на швидкості влетів в припарковане авто, після чого зі стріляниною зник з місця.