RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У клініці в США припинили використовувати вакцину Pfizer: з'явилися побічні реакції

У медичному центрі Конделл в місті Лібертівілль (штат Іллінойс) тимчасово призупинили вакцинацію проти коронавірусу після того, як у її співробітників виникли побічні реакції після уколу.

Про це повідомляють на сайті Foxnews.

Після ін'єкції вакцини Pfizer четверо співробітників клініки відчули поколювання в області серця і підвищення частоти серцевих скорочень. Троє з них під час погіршення самопочуття перебували вдома, не потребуючи госпіталізації, ще одному вакцинованому довелося надавати медичну допомогу в лікарні.

В інших підрозділах цього медичного центру, вісім з яких розташовані в штаті Іллінойс і ще три в штаті Вісконсін, щеплення продовжують робити.

У клініці підкреслили, що четверо постраждалих співробітників представляють лише незначну частину з 3000 співробітників організації, які були щеплені з моменту появи вакцини Pfizer і BioNTech на початку цього тижня.

Чиновники заявили, що пауза вакцинації в Лібертівіллі була викликана великою обережністю для того, щоб краще зрозуміти, через що могли виникнути побічні реакції.

Як повідомляв "Апостроф", 11 грудня перші американці змогли отримати вакцину від коронавірусу, проте медики назвали побічні ефекти вакцин.