RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Член канадського парламенту знову "прославився" в прямому ефірі - помочився в чашку з-під кави

Член канадського парламенту і соратник прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо по Ліберальній партії Вільям Амос знову відзначився дивним вчинком. Під час онлайн-засідання Палати громад він помочився на очах у своїх колег.

Про це повідомляє ВВС.

Під час відеодзвінка, сидячи за столом перед своїм комп'ютером, канадський політик Вільям Амос помочився в чашку з-під кави. Подібний випадок вже відбувся з Амосом, який представляє Понтіак у Квебеку, минулого місяця - тоді він з’явився оголеним під час відеодзвінка з колегами.

Політик охарактеризував останній інцидент як "неприйнятний", але такий, що стався "випадково".

"Я глибоко збентежений своїми діями та неприємностями, які вони могли спричинити будь-кому, хто став їхнім свідком", - вибачився Амос через інцидент у своєму Twitter.

Також у своїй заяві Амос, який є членом Ліберальної партії прем'єр-міністра Джастіна Трюдо, заявив, що тимчасово залишить пост в комітеті справ ветеранів і секретаря міністра промисловості.

При цьому він пообіцяв, що "звернеться за допомогою" і "розбереться з проблемою", не уточнюючи, що це буде включати і для чого він буде звертатися за допомогою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше реп-зірка Нікі Мінаж опублікувала в Instagram пару фотографій, на яких позує оголеною: з одягу на ній - лише рожеві крокси. Звичайний пост знаменитості обвалив сайт виробника взуття на 4900%.