RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Нова стрілянина в США: поранено сім людей, загинула дитина

У минулі вихідні в США в місті Чикаго напередодні Дня праці невідомі відкрили стрілянину по дітях, загинув чотирирічний хлопчик, ще семеро дітей отримали поранення.

Про це повідомляє ABC News.

Хлопчик був удома, невідомий вистрілив у вікно, дві кулі пробили скло і потрапили дитині в голову, він загинув. У ці дні вогнепальні поранення отримали ще семеро неповнолітніх жителів Чикаго. Тих, хто стріляв, розшукують, за інформацію про них пропонують дев'ять тисяч доларів винагороди.

13-річний хлопчик був в підвалі свого будинку з друзями, хтось вистрілив у вікно підвалу і поранив його в голову. Дитина в лікарні, її стан важкий. 14-річний хлопчик і його 11-річна сестра перебували на благодійному заході біля школи. Двоє невідомих відкрили вогонь у натовп з автомобіля. Дівчинка поранена в стегно, а її брат - у гомілку. Також 25-річний чоловік був поранений в груди.

"Я не знаю, що могло змусити людей стріляти в надувний батут, картинг і цукрову вату", - говорить батько постраждалих дітей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в США підліток відкрив стрілянину в школі під час обідньої перерви через конфлікт. Перестрілку зупинив учитель. Одна людина загинула, одну було госпіталізовано.