RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Жінка після педикюру залишилася без ноги й отримала велику суму: фото

Американка отримає компенсацію в розмірі 1,75 мільйона доларів за те, що втратила ногу через зараження крові, яке спричинило антисанітарний педикюр.

Про це повідомляє Usmail24.

Інцидент стався у вересні 2018 року, 55-річна Клара Шеллман пішла до салону краси. Під час педикюру працівник заніс у ногу інфекцію. Після досліджень у лікарні, було ухвалено рішення ампутувати ногу.

Шеллман подала заяву до суду. У позові стверджувалося, що співробітник салону використовував брудне обладнання, яке становило небезпеку для клієнтів. Вона також стверджувала, що салон не наслідував свою власну політику, не навчав своїх співробітників і не обслуговував належним чином своє обладнання.

Раніше жінка мала захворювання периферичних артерій. Ця хвороба є порушенням кровообігу, при якому звужені судини зменшують приплив крові до кінцівок. Люди, які страждають на це захворювання, більш схильні до ампутації.

Адвокат 55-річної жінки зазначив, що його клієнтка, у зв'язку з ампутацією, втратила будинок і мусить жити у родичів. Наприкінці він радий, що все вирішилося і Шеллман виплатять гроші.

"Хоча ніякі гроші не можуть по-справжньому компенсувати таку травму, змінити життя, мені приємно, що це компенсує їй світ болю і страждань", - резюмував чоловік.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у хлопчика з американського містечка Шелбі (штат Мічиган) після COVID-19 розвинулося рідкісне ускладнення, внаслідок якого йому ампутували ноги.