RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Вашингтоні проведуть другий "Український саміт дій" - організатори розповіли про плани

Фонд "Razom for Ukraine" з партнерами 23-25 квітня 2023 у Вашингтоні проведе другий "Український саміт дій" - найбільший у США захід з адвокації громадськістю підтримки України.

Очікується, що подія збере понад 300 учасників для зустрічей із сенаторами, конгресменами та іншими американськими політиками.

В програмі "Українського саміту дій" - зустрічі в Конгресі, навчальні тренінги з адвокації та промоції України, панельні дискусії з волонтерами, активістами та організаційні питання діяльності української громади у США.

Організатори анонсують, що цього разу участь у саміті візьмуть 320 учасників з понад 34-х штатів, що представлятимуть 58 партнерських організацій. В рамках заходу планується провести десятки зустрічей із членами Палати представників і Сенату США.

"Саміт стане потужним проявом проукраїнської єдності з боку окремих осіб та української громади зі всіх Сполучених Штатів", - зазначають організатори.

Також учасники саміту виступатимуть за прийняття законодавства та резолюцій, які допоможуть Україні продовжувати боротися з російською агресією та досягти перемоги.

Перший саміт відбувся у вересні 2022 року, відео про нього Razom опублікували у відкритому доступі.