RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

27 вересня

Всі новини

У США посеред вулиці сталась стрілянина: є загиблий, багато поранених

На великій галасливій вечірці в США відбулася стрілянина, в результаті якої є жертви.

Про це повідомляє регіональне видання Cleveland 19 News.

За даними журналістів, інцидент стався у населеному пункті Акрон (штат Огайо). Правоохоронці отримали екстрене повідомлення про масштабну стрілянину та можливі жертви інциденту.

Читайте також: Замах на Фіцо: з'явилося відео моменту

Повідомлення про стрілянину на гарячу лінію 911 надійшли одразу з кількох номерів. Коли правоохоронці прямували на місце події, медики їх поінформували, що до медичних закладів уже госпіталізували кількох поранених.

Очевидці у коментарі журналістам розповіли, що стрілянина сталася під час галасливої вечірки з нагоди дня народження. На даний момент відомо про одного загиблого та 25 поранених. З місця події силовики вилучили вогнепальну зброю та кілька гільз.

Слід зазначити, що спочатку поліція інформувала про понад 20 жертв в результаті стрілянини, проте згодом повідомлення силовиків було відредаговано.

"Ми притягнемо винних до відповідальності, і для цього нам потрібна допомога нашої спільноти. Тим, хто має інформацію про цю жахливу стрілянину, нам потрібно, щоб ви висловилися, щоб запобігти подальшому насильству та відплаті. Це можна зробити анонімно. Сьогодні і найближчими днями ми поділимося додатковою інформацією про цю жахливу подію. Наш міський уряд та наше поліцейське управління Акрона продовжуватимуть приділяти пріоритетну увагу громадській безпеці", - цитує видання спільну заяву керівництва місцевої поліції.

Раніше ми публікували біографію письменника, який скоїв замах на Роберта Фіцо.

Вас може зацікавити:

Прем'єру Словаччини після замаху зробили операцію: що говорять лікарі про його стан

Стріляли з натовпу: фото та нові подробиці замаху на прем'єра Словаччини

У Словаччині на засіданні уряду сталася стрілянина: поранено прем'єра