RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Світ

Новини

19 вересня

18 вересня

Всі новини

Сенатор-демократ закликав Байдена знятися з перегонів

Сенатор від Демократичної партії США Пітер Вельч від штату Вермонт закликав президента Джо Байдена відмовитися від участі у виборчих перегонах.

Про це повідомляє CNN.

"Я розумію, чому президент Байден хоче брати участь у виборах. Одного разу він вже врятував нас від Дональда Трампа і він хоче зробити це ще раз. Але йому слід повторно оцінити, чи є він найбільш вдалим кандидатом для цього. На мою думку – ні. Тож задля блага нашої країни закликаю президента Байдена вийти з перегонів", – зазначив Пітер Вельч.

На думку сенатора, віцепрезидентка Камала Гарріс показала себе як хороший лідер, і в партії є також інші "молоді енергійні губернатори і сенатори-демократи у "хитких" штатах".

"Президент Байден і віцепрезидентка Гарріс отримали тут кращий результат, ніж будь-де. Але звичайні мешканці Вермонту стурбовані, що цього разу він не зможе перемогти, і їх жахає перспектива ще одного президентського терміну Трампа", – зазначив він.

Як ми повідомляли, діючий президент США Джо Байден скоротив відставання від Дональда Трампа з 47% до 45% у ключових штатах.