RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Кім Чен Ин здувається: у Росії розповіли, як Трамп зміг натиснути на КНДР

Північна Корея, незважаючи на свою агресивну риторику, відступила у конфлікті з США.

Таку думку висловила російський журналіст Юлія Латиніна в ефірі "Эхо Москвы".

"Насправді, нікого це не лякає. І зверніть увагу, що як тільки Трамп теж почав підвищувати ставки, то Північна Корея, навпаки, ставки почала знижувати. Бо раніше ці хлопці весь час говорили "Так ми зараз роздовбаємо Америку", а зараз вони сказали, коли Трамп на них цикнув, "Так ми розбомбимо Гуам". Ну, розумієте, Північна Америка - це серйозно, а Гуам - технічна база", - заявила Латиніна.

Вона додала, що в разі удару КНДР по Гуаму, Китай не буде проти удару у США по Північній Кореї. У той же час Пекін має намір заступитися за КНДР у разі, якщо Вашингтон завдасть удар першим.

"Але ми прекрасно розуміємо, що США не завдадуть удару першими. Таким чином весь блеф Кім Чен Ина - він фізично скінчився. А нічого немає смішніше диктатора толстенького, який тільки кричить і нічого не робить, тому що крім того як кричати він нічого не вміє. Він звик, що він кричить і йому за це щось подають. А він зараз кричить, і на нього у відповідь кричить Трамп. він до такого не звик, зараз здувається. Уже здувається", - підсумувала Латиніна.

Нагадаємо, раніше ЗМІ стало відомо про таємний дипломатичному каналі зв'язку Вашингтона з Пхеньяном, незважаючи на досить напружені двосторонні відносини.