RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Brexit: в Україні вказали, до кого перейшло звання найдурнішої нації

Український політолог Тарас Березовець вважає, що після виходу Великої Британії з Євросоюзу (Brexit) звання найдурнішої нації на планеті перейшло саме до британців.

Про це політолог написав у своєму Facebook.

"Brexit суттєво посилив позиції в президентській гонці Дональда Трампа. Боротьба з монополією держави - коник його кампанії. Хілларі Клінтон через її позицію проти Brexit, навпаки, втрачає. Більше того, вихід Британії з ЄС серйозно збільшує її залежність від США. Хоча загальна позиція медіа та істеблішменту однозначна - Британія зробила величезну помилку і, як зауважив коментатор каналу Fox news, тепер британці не зможуть більше жартувати над обмеженістю американців, звання найдурнішої нації переходить до них", - вважає Березовець.

"А за підсумками президентських виборів у США також варто готуватися до сюрпризу. Адже опитування в Британії також прогнозували, що країна залишається в ЄС. Тому 5% відрив Хілларі нічого не означають, Трамп заявив, що він "ще навіть не починав кампанію", - попереджає політолог.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували дотепний жарт на адресу політиків-популістів, які останнім часом набирають у світі силу.