RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Brexit і поразка збірної Англії: королева забавно зіронізувала

Королева Великобританії Єлизавета II зіронізувала з приводу референдуму Brexit і поразки англійської збірної на чемпіонаті Євро-2016.

Про це повідомляє агентство Франс Прес передає РИА Новости.

Гостра фраза королеви прозвучала на тлі результатів референдуму про вихід з ЄС, падіння курсу фунта і поразки команди Англії в матчі з Ісландією на Євро-2016, зазначає агентство.

Коли королева прибула з дводенним візитом в Північну Ірландію, заступник першого міністра регіону Мартін Макгіннесс привітав королеву словами: "Привіт, як ся маєте?".

"У будь-якому випадку, я ще жива. Ха", — відповіла Єлизавета II.

Нагадаємо, на референдумі 23 червня більшість британців (51,9%) проголосували за вихід Великобританії з Євросоюзу, після чого прем'єр-міністр країни Девід Кемерон оголосив про свою майбутню відставку. Новий лідер консерваторів і прем'єр-міністр Великобританії буде обраний до 2 вересня.

Єлизавета II зійшла на престол 6 лютого 1952 року. 90-річна королева є самим довгоправлячим монархом за всю історію Великобританії.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі соціальних мереж прийшли в захват від яскравої гри збірної Ісландії в матчі з Англією в 1/8 фіналу на Чемпіонаті Європи з футболу 2016.