RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стало відомо про нову провокацію Путіна біля кордонів НАТО: в ЄС готуються до відповіді

Латвія посилила нагляд за кордоном і повітряним простором на тлі високої активності армії Росії біля кордонів країн Балтії.

Про це повідомляє латвійський ресурс Delfi.

За останні два дні біля кордону Латвії була ідентифікована російська авіація: тактичні бомбардувальники Су-27, багатоцільові винищувачі Су-27 і військово-транспортний Ан-26. Крім цього, біля сухопутного кордону Латвії проходять військові навчання 76-й і 98-й повітряно-десантної дивізії РФ.

Також, пишуть ЗМІ з посиланням на портал ERR.ee під виглядом логістичних навчань Балтійський флот РФ перекидає в Калінінградську область оперативно-тактичний ракетний комплекс "Іскандер". У свою чергу, російська сторона офіційно не підтверджувала перекидання комплексу в Калінінградську область.

Перекидання комплексів "Іскандер" в Калінінградську область підтверджує Reuters з посиланням на джерело в розвідці США, передає російський ресурс Lenta.ru.

За інформацією джерела, причини даного рішення можуть бути невинними, а також це може бути політичним жестом, щоб показати невдоволення діями НАТО.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російська авіація двічі за добу порушила повітряний простір Фінляндії.