RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Теракт у Берліні: відомі нові подробиці розслідування

Операція з пошуку злочинця, який скоїв наїзд на натовп людей під час різдвяного ярмарку в Берліні, триває. Співробітники поліції знайшли відбитки пальців підозрюваного у скоєнні теракту на двері автобуса. Вони належать вихідцю з Тунісу Анісу Амрі.

У той же час видання DW повідомляє про те, що співробітники Федеральної прокуратури 22 грудня провели обшуки в Дортмунді. За інформацією, отриманою від спікера німецької прокуратури, в результаті спецоперації нікого не затримали.

Повідомляється, що обшуки проводилися і в землі Північний Рейн-Вестфалія, де був зареєстрований Амрі, але затримати розшукуваного також не вдалося.

Нагадаємо, після теракту поліцейські в якості винного затримали вихідця з Пакистану, але після повідомили, що помилилися, а справжній злочинець все ще знаходиться на волі і може бути небезпечний для оточуючих. Пізніше правоохоронці опублікували фото нового підозрюваного.

Як повідомляв "Апостроф", міністр закордонних справ України розповів про жертви серед українців внаслідок смертельного теракту в Берліні.