RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вже відпустили: Онищенко розповів про влаштовану на його мати "пастку" в Іспанії

Втеклий народний депутат України Олександр Онищенко прокоментував затримання 30 березня в Іспанії за запитом НАБУ його матері Інеси Кадирової, зазначивши, що її вже відпустили.

Про це він сказав в коментарі "Апострофу".

"НАБУ нас запросило на розмову, а саме доставило мати в Інтерпол. Оскільки за станом здоров'я ми хотіли відправити її додому. Але в підсумку вони влаштували пастку прямо в аеропорту, відправивши її до суду. Але суд відразу ж звільнив", - пояснив Онищенко.

"У Холодницкого немає ні совісті, ні честі, ні офіцерського гідності. Він вирішив боротися з 70-річною жінкою, ще й хизується цим. Справжній довб**б. Інакше його назвати не можна. Не виключаю, що це вони хотіли влаштувати мені такий подарунок на день народження", - добавив він.

У коментарі "Радіо Свобода" на запитання, на яких умовах суд звільнив її, нардеп відповів: "Ні на яких. Просто звільнив. Жодних застав. Може залишати Іспанію".

Онищенко також повідомив, що вони з матір'ю досі перебувають в Іспанії.

Нагадаємо, іспанські правоохоронні органи затримали Інесу Кадирову за орієнтуванням департаменту Інтерполу та Європолу України.

Як повідомляв "Апостроф", Кадирову підозрюють у створенні злочинної організації, розтраті майна в особливо великих розмірах та фіктивному підприємництві.